Etusivu

Alavuden Kaksiriviset on vuonna 1986 perustettu kansanmusiikkiyhtye. Yhtye on yksi vanhimpia suomalaisia kaksirivisyhtyeitä ja tunnettu monipuolisesta kaksirivismusiikistaan.

Ryhmään kuuluu noin 25 soittajaa, joukossa myös harmoonin, mandoliinin, pimpparaudan ja basson soittajat. Ryhmää on sen perustamisesta lähtien johtanut mestaripelimanni, dir. mus. Airi Hautamäki.

Alavuden Kaksirivisten soittajat ovat voittaneet harmonikansoiton Suomen pelimannimestaruuksia sekä spelimestaruuksia. Alavuden Kaksiriviset on valittu vuoden 2008 Eteläpohjalaisten Spelien Speliyhtyeeksi.

 

Alavuden Kaksiriviset

Ajankohtaista

TIEDOTE 13.3.2020 – KEVÄTTÄ PALKEISSA -KONSERTTI PERUTTU

Alavuden Kaksiriviset ry:n hallitus ja taiteellinen johtaja Airi Hautamäki ovat päättäneet, että Kevättä Palkeissa -konserttia ei järjestetä huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina. Tilanne on poikkeuksellinen, koska vuodesta 1990 olemme järjestäneet kevätkonsertin. Meidän oma, talkoolaistemme ja yleisömme turvallisuus on kuitenkin pääasia. Alavuden Kaksiriviset ry

KANSANSOITTOKILPAILUT (juhlavuosi 25 -v)

su 17.11.2019 klo 13.00 Alavuden Sydänmaan Ns:lla (Sydänmaantie 936) Sarjat:1-, 2- ja 5 -rivinen haitari, viulu, mandoliini, huuliharppu ja yhtyeet. Liput 5 e. Kahviossa ja lipunmyynnissä käteismyynti. Järj. Alavuden Kaksiriviset KIITOS KAIKILLE OSANOTTAJILLE JA YLEISÖLLE!