Etusivu

Alavuden Kaksiriviset on vuonna 1986 perustettu kansanmusiikkiyhtye. Yhtye on yksi vanhimpia suomalaisia kaksirivisyhtyeitä ja tunnettu monipuolisesta kaksirivismusiikistaan.

Ryhmään kuuluu noin 25 soittajaa, joukossa myös harmoonin, mandoliinin, pimpparaudan ja basson soittajat. Ryhmää on sen perustamisesta lähtien johtanut mestaripelimanni, dir. mus. Airi Hautamäki.

Alavuden Kaksirivisten soittajat ovat voittaneet harmonikansoiton Suomen pelimannimestaruuksia sekä spelimestaruuksia. Alavuden Kaksiriviset on valittu vuoden 2008 Eteläpohjalaisten Spelien Speliyhtyeeksi.

 

Alavuden Kaksiriviset

Ajankohtaista

Lokakuun Loiskeet -Lappajärvellä

Alavuden Kaksiriviset olivat esiintymässä Lappajärvellä Lokakuun Loiskeissa lauantaina 3.10.2020 klo 20.00 Lappajärvisalissa! Kiitos soittajille ja yleisölle sekä tapahtuman järjestäjille !

SyysPalkeet- konsertti – KONSERTTI PERUTAAN

KONSERTTI PERUTAAN KORONA-TILANTEEN VUOKSI! SUUNTAAMME KATSEEN ENSI KEVÄÄN KONSERTTIIN! Alavuden Kaksiriviset ry järjestää SyysPalkeet -konsertin sunnuntaina 25.10.2020 klo 13.00 Alavuden Sydänmaan Ns:lla (Sydänmaantie 936) Esiintyjinä: mestaripelimanni, dir. musices Airi Hautamäki ystävineen, pohjalaisen folkin huippu Bill Hota, Kultaisen harmonikan voittaja, 5-rivistaiteilija Anne-Mari Kanniainen, Pelimannien Paras 2019 Neea-Riikka Moisio, nuoret mestarit Miska Latvala, Josefiina Jokinen sekä Duo …

TIEDOTE 13.3.2020 – KEVÄTTÄ PALKEISSA -KONSERTTI PERUTTU

Alavuden Kaksiriviset ry:n hallitus ja taiteellinen johtaja Airi Hautamäki ovat päättäneet, että Kevättä Palkeissa -konserttia ei järjestetä huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina. Tilanne on poikkeuksellinen, koska vuodesta 1990 olemme järjestäneet kevätkonsertin. Meidän oma, talkoolaistemme ja yleisömme turvallisuus on kuitenkin pääasia. Alavuden Kaksiriviset ry